kalender

AA
The Free Lunch

We zijn blij om u uit te nodigen op de gratis lunch op de Esplanade van het Europees Parlement, Brussel (Luxemburgplein).

Je hebt misschien gehoord dat er niet zoiets bestaat als een gratis lunch. Wij bieden dat nochtans wel aan. Niet alleen is deze de lunch vrij van dierlijke producten, additieven en ggo's, maar het helpt ook de voedselverspilling tegen te gaan. Het kiezen van seizoensgebonden, lokaal geteelde, heerlijk, plantaardige maaltijden bevrijdt land, water en andere hulpbronnen, zoals fossiele brandstoffen, die worden gebruikt om dierlijke producten te produceren.

"We ondersteunen het event "The Free Lunch", omdat het van groot belang is dat politici maatregelen nemen om gezond en duurzame voedselconsumptie te bevorderen met meer plantaardig voedsel en minder dierlijke voedingsmiddelen."
 - Paul, Mary en Stella McCartney

The Free Lunch wordt georganiseerd door Humane Society International, Compassion in World Farming, Beyond GM, Food for Life Global en de Sustainable Food Systems Group van het Europees Parlement.

Deze Free Lunch wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van Elite Events, Dolma - vegetarisch restaurant, Bakkerij Filip, het Gleaning Netwerk België en Feedback

 

Linken:

Humane Society International

Compassion in world farming

Beyond GM

Food for life global

gleening netwerk BE en feedback

 

Deel ons Facebook event

 

GroenDe enige partij die sociaal én milieuvriendelijk is.

www.groen.be

De Groenen/EVAGroenen en Europese Vrije Alliantie in het Europees Parlement.

www.greens-efa.eu

Samen ijveren voor een beter Europa en klimaat?